Nyt år

Jeg vil gerne ønske mine læsere et glædeligt og lykkebringende nytår. For mig har der altid været en vis magi forbundet med nytåret, som en overgang til noget nyt – med løftet om ny energi og fornyelse.

Jeg kom ind i det nye år på en meget stille og rolig måde, alene med katten, Rosens navn og uden alkohol. Hvilket betyder, at jeg nu er klar til at starte på en ny cyklus på årshjulet.

Foto: Midnightblueowl [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)]
Årshjul fra the Museum of Witchcraft, Boscastle, Cornwall.

For mit eget vedkommende var 2019 et svært år, idet jeg har døjet med en meniskskade, som har taget en del af min fysiske og mentale energi. Det har fyldt meget. Her i starten af 2020 er det endnu ikke afklaret, hvad der konkret er galt med mit knæ, og hvad der skal ske.

På den anden side er jeg begyndt på at udleve en gammel drøm i 2019. Hvad den konkret indebærer vil der komme mere om her på bloggen senere på året, lige som jeg vil skrive mere om andre projekter, ikke mindst om Den røde bog. Indtil videre holder jeg kortene tæt ind til kroppen.

Jeg er holdt op med at lave nytårsforsætter, der involverer idéen om forbedring af mig selv – som fx at gå på kur. Men når det så er skrevet, har mine fysiske udfordringer for alvor gjort mig opmærksom på min krop, og hvad den kræver af omsorg og omtanke.

Det eneste løfte jeg vil give mig selv, mine daimones1Herom i et senere indlæg. og mine læsere – er at jeg vil skrive mere. For det er dét som giver mig energi, glæde og klarhed. Det gælder såvel denne blog,  som Visdommes bog og Jung for alle. Og jeg vil skrive videre på et bogprojekt, der for længe har ligget stille.

Altså hermed: Godt nytår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *